St. Antoniusstraat 55, Schijf +31 (0)165 341224
Home | Zakelijke lunch

  • Sprankelende locatie
  • Voor kleine en grote huwelijks-, familie- en bedrijfsfeesten
  • Onze kleine, klassieke zaal tot 70 personen

 

Genietvan een goed verzorgde zakelijke lunch

Als u een zakelijke lunch organiseert, wilt u natuurlijk wel verzekerd zijn van kwaliteit. Bij Restaurant Kir Royal in Schijf krijgt u dat gegarandeerd. Wij bereiden diverse soorten gerechten, zodat er altijd iets tussen zit dat u bevalt. Voor een speciale gelegenheid of grote groep stellen wij bovendien graag een menu op maat samen. Zo krijgt u zeker de zakenlunch die aan al uw wensen en eisen voldoet.

Eenzakelijke lunch met passende gerechten

Wat voor soort zakenlunch u ook organiseert; wij bieden de ideale locatie. Komt u eten met collega’s, medewerkers of zakenpartners? Elk gezelschap vraagt om een andere benadering en een ander menu. Daarom kunnen wij diverse soorten gerechten bereiden. Wilt u soep, brood of salades laten serveren? Of geeft u de voorkeur aan oesters, tosti’s of bitterballen? Bekijk onze menukaart en u ziet: bij ons het allemaal mogelijk! Bovendien bieden wij graag maatwerk. Heeft u dus specifieke wensen? Geef ze dan zeker aan ons door. Dan zorgen wij dat ze tijdens uw zakelijke lunch gerealiseerd worden.

Elk formaat gezelschap is bij ons welkom

Bij ons kunt u lunchen met een grote of kleine groep. Elk formaat gezelschap voorzien wij graag van een passende zakenlunch. Een kleine groep kan plaatsnemen in ons restaurant en voor een grote groep hebben wij twee mooie zalen beschikbaar. Hierdoor hebben wij voor iedereen een comfortabele zitplaats en geniet het hele gezelschap optimaal van de zakelijke lunch.


Neemcontact met ons op en reserveer

Wilt u in ons restaurant in Schijf komen genieten van een zakenlunch of zakelijk diner? Vergeet dan niet om op tijd te reserveren? Voor een kleine groep reserveert u eenvoudig online. Wanneer u met een groot gezelschap komt, adviseren wij u om telefonisch te reserveren. Eventuele vragen over een zakelijke lunch kunt u per telefoon of e-mail aan ons stellen. U bereikt ons op +31 (0)165 34 12 24 of via info@kirroyal.nl.