St. Antoniusstraat 55, Schijf +31 (0)165 341224
Home | Zaal voor trouwfeest

  • Sprankelende locatie
  • Voor kleine en grote huwelijks-, familie- en bedrijfsfeesten
  • Onze kleine, klassieke zaal tot 70 personen

 

Eenprachtige zaal voor uw trouwfeest

Bent u op zoek naar een geschikte zaal voor uw trouwfeest of huwelijksjubileum en wilt u dit vieren in het prachtige Schijf? Bekijk kan zeker de mogelijkheden die Restaurant Kir Royal u te bieden heeft! Wij hebben twee prachtige zalen waar u uw bruiloft, of enkel de feestavond van uw bruiloft, op een unieke locatie onvergetelijk kunt vieren. Onze kleine zaal is geschikt voor 80 tot 100 personen en in de grote zaal kunnen wij 250 gasten ontvangen. Eventueel kunnen wij deze twee zalen koppelen, waardoor wij plaats bieden aan 350 personen. Zo zijn wij de ideale locatie voor een feest van iedere omvang.

Eenpassende zaal en uitstekende catering voor uw trouwfeest

Of u nu uw bruiloft, feestavond of huwelijksjubileum origineel wilt vieren; op onze locatie in Schijf vindt alles wat u hiervoor nodig heeft. Een geschikte zaal met een eigen ingang, vriendelijke bediening en catering van topkwaliteit. Wat voor wensen u ook heeft voor een diner of buffet; wij laten ze graag uitkomen om er een onvergetelijke dag van te maken. Zo zorgen wij niet alleen voor de zaal voor uw trouwfeest, maar ook voor heerlijk eten en drinken. Dat is pas gemak!

Genietenin een bosrijke omgeving

De zaal waar u bij ons uw bruiloft, trouwfeest, feestavond of huwelijksjubileum kunt vieren, ligt op een prachtige, bosrijke locatie. Zeker in het voorjaar en de zomer zijn wij een schitterende locatie om het ja-woord te geven en dit mooie moment te vieren met vrienden en familie. Bovendien staan gastvrijheid en persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor bent u gegarandeerd van een uitstekende service en geniet u onbezorgd van de mooiste dag van uw leven.

Vraaggerust om meer informatie of reserveer direct

Wilt u graag uw bruiloft, feestavond of huwelijksjubileum op onze locatie vieren? Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan eenvoudig door te bellen naar +31 (0)165 34 12 24 of te e-mailen naar info@kirroyal.nl. Ook het reserveren van een zaal voor uw trouwfeest of jubileumfeest, kan op deze manieren. Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen.