St. Antoniusstraat 55, Schijf +31 (0)165 341224

Feestenbij Kir Royal

Home | Feesten bij Kir Royal
 

Eenmooie feestzaal in de gemeente Rucphen

Voor een prachtige feestzaal in de gemeente Rucphen gaat u het best naar Restaurant Kir Royal in Schijf. Wij hebben namelijk een prachtige feestlocatie met eigen catering, geschikt voor elk type feest met een groot of klein gezelschap. Of het nu gaat om een verjaardag, huwelijk of zakelijk jubileum; wij hebben de ideale locatie en zorgen voor de benodigde voorzieningen. Zo wordt het gegarandeerd een geslaagd feest waar iedereen met veel plezier op terugkijkt.

Eenfeestzaal vlak bij Rucphen speciaal voor uw feest

In onze grote feestzaal nabij Rucphen waant u zich op een oudhollands plein met sfeervolle geveltjes, straatlantaarns en een kiosk voor livemuziek of dj. Op het plein hangt een gezellige sfeer, die uitnodigt tot eten, drinken, dansen en feesten! Een sprankelende locatie voor kleine en grote huwelijks-, familie- en bedrijfsfeesten.

Bent u 25 jaar getrouwd of wordt oma 80 jaar en zoekt u een passende feestlocatie met eigen catering? Onze kleine, klassieke zaal tot 70 personen is hiervoor bij uitstek geschikt. Bent u met minder personen en wilt u het toch graag op een bijzondere manier vieren? Dan heten wij u van harte welkom om uw bijzondere gelegenheid in ons restaurant te vieren, bijvoorbeeld met een heerlijk diner of tijdens een gezellige groepslunch.


Neteven anders

Of het nu gaat over een trouwambtenaar op locatie of spectaculaire thema-avond; op onze feestlocatie met eigen catering is alles mogelijk! We zijn benieuwd naar uw ideeën en vertellen u graag de onze. Alles kan en niets is onmogelijk. Eén ding staat vast: wij zullen er alles aan doen om van uw feest een onvergetelijke dag en/of avond te maken vol zien, proeven en beleven!

Neem contact op bij vragen of reserveer direct

Heeft u interesse in onze feestlocatie met eigen catering of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 (0)165 34 12 24 of te e-mailen naar info@kirroyal.nl. Ook het reserveren van een feestzaal bij ons in Schijf, nabij Rucphen, kan via deze kanalen.