St. Antoniusstraat 55, Schijf +31 (0)165 341224
Home | Groepslunch

  • Sprankelende locatie
  • Voor kleine en grote huwelijks-, familie- en bedrijfsfeesten
  • Onze kleine, klassieke zaal tot 70 personen

 

Eengroepslunch met volop keuze

Als u wilt genieten van een lekkere groepslunch in een gemoedelijke sfeer, bent u van harte welkom bij Restaurant Kir Royal in Schijf. Wij serveren namelijk diverse heerlijke gerechten, zodat er voor iedereen in uw gezelschap iets lekkers tussen zit. Wacht dacht u bijvoorbeeld van een frisse salade, lekkere soep of een heerlijke tosti? Wij bereiden het allemaal met veel passie en dat proeft u zeker!

Genietmet een groot of klein gezelschap van een heerlijke groepslunch

In ons restaurant in Schijf zijn zowel grote als kleine groepen van harte welkom. Een kleine groep kan lunchen in ons restaurant en voor grotere groepen hebben we verschillende zalen tot onze beschikking. Zeker als u een grote, zakelijke groepslunch organiseert, is een zaal vaak ideaal. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Een mooie omgeving en een uitgebreide menukaart

Wij staan bekend om onze gastvrijheid op een prachtige locatie. Ons restaurant is namelijk gelegen in een bosrijke omgeving en in de zomer hebben we een mooi groot terras. Uw groepslunch zal dan ook zeker in een fijne sfeer verlopen. Bekijk alvast onze menukaart en sta versteld van de mogelijkheden! Bovendien kunnen wij, met ruim 35 jaar ervaring in het vak, vaak maatwerk voor u verzorgen. Heeft u dus speciale wensen? Laat het ons dan zeker weten. Dan doen wij graag ons best om deze te verwezenlijken.


Reserveerop tijd uw tafel

Voor een groepslunch moeten wij vaak wat voorbereidingen treffen. Daarom is het fijn als u ruim van tevoren reserveert. Dit kan eenvoudig via onze website of door te bellen naar +31 (0)165 34 12 24. Heeft u vragen? Stel deze dan telefonisch aan ons of per e-mail naar info@kirroyal.nl.